page title icon Usturoi pentru potență. Există o rețetă minune?

Usturoiul are numeroase beneficii pentru sănătate. E consumat încă din cele mai vechi timpuri ca leac natural pentru diverse afecțiuni. Are beneficii și pentru potență? Și, mai mult, există o rețetă minune cu usturoi pentru tratarea disfuncțiilor erectile?

Întrebările de mai sus le-am pus și eu când am încercat tot ce găseam recomandat pentru problemele mele cu erecția. Mă dispera când penisul se înmuia în mod repetat în timp ce încercam să fac sex. Eram frustrat și m-am ambiționat să scap de belele, indiferent de cât de mult trebuia să muncesc ca să reușesc.

Că am reușit, da, acum pot menține erecția pe toată durata partidei. Dar pot să-ți zic de pe acum că nu există nicio rețetă minune. Ai variate soluții pe care să le încerci și care ajută cu siguranță. De la exerciții de masturbare pentru creșterea potenței, exerciții pentru întărirea mușchilor pelvieni și până la o alimentație echilibrată axată pe consumul de plante afrodiziace, totul contează.

Unde se plasează usturoiul în această ecuație și cât de repede are efecte pentru potență? Hai să-ți zic.

Beneficiile usturoiului pentru potență

Usturoiul e bun pentru o grămadă de lucruri. E antibiotic natural, e bun pentru imunitate, e antioxidant și luptă împotriva cancerului. Menține sănătatea pielii și susține refacerea celulară asigurând un organism tânăr și energic.

Are efecte bune și pentru potență. Asta pentru că susține circulația sângelui și este vasodilatator natural. Dacă vrei, e un fel de Viagra naturală din acest punct de vedere, acționând la nivelul vaselor de sânge precum celebra pastilă albastră.

Conține alicină, un nutrient care se activează atunci când usturoiul este zdrobit. Atenție, dacă gătești usturoiul spui pa la majoritatea beneficiilor. Alicina asta ajută la vindecarea infecțiilor din organism. Ajută și la reglarea tensiunii arteriale și induce o stare de bine în organism.

Pe scurt, usturoiul are beneficii reale pentru potență și asta pentru că va crește fluxul de sânge către zona pelviană. Te va ajuta să ai erecții mai rapide și să le poți menține mai ușor. Desigur, beneficiile pentru erecție sunt garantate și prin combaterea unor afecțiuni asociate, cele care pot reduce apetitul sexual.

Cum să consumi usturoi pentru creșterea libidoului

Rețetă cu usturoi pentru potență? Să știi că nu există o rețetă bătută în cuie pe care să o respecți dacă vrei să tratezi disfuncții erectile.

Cum ți-am zis, usturoiul e bun dacă e zdrobit sau tăiat, însă nu gătit. Ce recomand eu? Păi, folosește usturoi în cam toate rețetele pe care le încerci, dar adaugă-l la finalul lor astfel încât să nu fie procesat termic.

Eu, l-am folosit ca atare. Băgam usturoi în stare pură, asta pentru că eram disperat să-i obțin efectele cât mai rapid. În mod real, vei simți că funcționează doar dacă îl consumi cu regularitate, pentru cel puțin trei luni.

Așa că, nu te stresa, rezultatele nu vin de pe azi pe mâine. E bine să îți faci o rutină alimentară, bogată în alimente afrodiziace, una care să includă și usturoi crud, zdrobit sau tăiat.

Așa că, uită de rețete minune, nu există așa ceva. Doar răbdare și multă muncă pentru a înțelege ce anume ți-a provocat disfuncțiile erectile. Dacă cunoști cauza vei ști ce soluții să aplici pentru a trata problemele de potență.

Cu ce poți înlocui usturoiul dacă te-ai săturat de el

Problema principală atunci când mănânci usturoi este că miroși a el prin toți porii. Usturoiul se simte și are un miros specific, înțepător. Dacă mănânci mult, s-ar putea ca mirosul să persiste chiar și mai multe zile.

Așa că, partea nasoală e că nu prea poți face sex după ce ai mâncat usturoi. Poate doar dacă a mâncat și partenera ta. Deci, o fi el bun pentru sănătate, dar nu prea e ce trebuie din cauza mirosului. Continuă să-l mănânci cât de des poți, dar nu uita că nici cea mai bună apă de gură din lume nu-i poate ascunde mirosul specific.

Dacă vrei efecte rapide pentru o partidă de sex pe care o ai programată, eu recomand pastile pentru potență. Nu medicament, ci suplimente naturiste care conțin cam toți nutrienții din usturoi și din alte plante afrodiziace esențiale pentru sănătatea aparatului reproducător masculin. Desigur, nu fă excese și administrează pastilele doar la nevoie, pentru a depăși frica de eșec.

Lasă un comentariu