page title icon Ce așteptări realiste să ai de la o femeie într-o relație

Când te bagi într-o relație nu prea știi la ce să te aștepți. Bine, nici nu te prea gândești tu la asta, acum te bucuri doar de partide intense și de distracție în doi.

Doar că, lucrurile se vor schimba rapid. Să-ți împarți viața cu încă o persoană nu-i chiar joacă de copii. De asta e bine să ai așteptări realiste de la femeia de lângă tine. Să nu crezi tu că o să fie totul lapte și miere și să te trezești după că ai făcut cea mai mare prostie din viața ta.

Da, sexul e fain, fericirea în cuplu trece prin dormitor. Dar nu-i totul legat de asta într-o relație.

Certurile, gelozia, stomacul gol și multe altele te pot arunca într-un fel de mocirlă existențială.

Cum să nu ajungi acolo?

E destul de simplu. Știi de la început cam la ce să te aștepți.

Cum e femeia de lângă tine și cum ești tu

Cât de bine o cunoști?

Dacă ai agățat-o pe la vreo beție și deja vrei să te muți cu ea, mai gândește-te puțin. Nu de alta, dar s-ar putea ca realitatea să te surprindă grav.

Înainte să te bagi cu capul într-o relație trebuie să fii sincer cu tine. Lasă sexul ăla fain, nebunia care te apucă atunci când o vezi. Privește dincolo de părțile faine de la începutul oricărei relații.

Cum e ea cu adevărat?

E calmă, nebunatică, geloasă, isterică, harnică, puturoasă, emancipată sau mai puțin ieșită în lume?

Mergi chiar mai departe de atât. Cum sunt prietenii ei? Are un anturaj fain, părinții ei sunt ok sau o să trebuiască să o iei de crescut?

Bine, acum să nu înțelegi că doar pe ea trebuie să o cunoști. Fiecare om e unic și valoros. Ceea ce îl face să își iasă din minți este, de cele mai multe ori, persoana de lângă el.

Așa că, privește cu sinceritate și către tine. E important să înțelegi dacă felul tău de a fi e compatibil cu personalitatea ei. Nu trebuie să fiți la fel. Puteți fi caractere diferite.

Dar ceea ce contează e să nu ajungeți să vă dați în cap după orice ceartă.

Așteptări realiste de la o relație

Îți imaginezi o relație într-un anume fel? Uită tot.

Coboară așteptările mult. Mult de tot. Știi și tu, mai bine ești plăcut surprins decât îngrozit de ce găsești după ce-ai dat praful la o parte.

Ce așteptări realiste să ai de la femeia de lângă tine?

Eu zic așa. Uită de așteptări că-i mai bine.

Dacă îți palce de ea, ai analizat-o și crezi că vă puteți înțelege, dă-i înainte.

E important să iei lucrurile așa cum sunt. Și să o iei și pe ea așa cum e. Mai vezi tu după ce iese.

Vor fi certuri. La început, multe. Apoi, va fi mai bine. Pregătește-te să faci compromisuri, să lucrezi în a-i schimba idei. Desigur, așteaptă-te să te mai rafinezi și tu, să te mai dai după ea.

Relația înseamnă compromis din ambele părți. Dar nu un compromis rău, ci unul care duce către liniște și pace.

Cum să păstrezi nebunia de început pentru cât mai mult timp

Relațiile devin plictisitoare doar când oamenii sunt plictisitori. Când se gândesc ei că-i gata. Nu se mai implică, deja au pe cineva, doar nu are rost să-și mai facă griji. Nu-i ca și cum rămân singuri.

Ai fi surprins dar dacă lași rutina să intervină, cel mai probabil o să ajungi din nou singur, singurel.

Așa că, rămâi bărbatul de care s-a îndrăgostit. Un bărbat apreciat și dorit de alte femei. Nu, nu e cazul să o înșeli, dar o doză de gelozie face întotdeauna minuni într-o relație.

Distrează-te în dormitor. Fă tot ce-ți trece prin cap și fă-i și ei pe plac. Împreună uitați de inhibiții și testați orice nebunie vă face să vă aruncați, mai apoi, priviri vinovate dar pline de dorință.

Fă asta nu pentru un an sau doi. Ci pentru cât timp rămâi alături de ea. Copii nu sunt un impediment, viața nu se termină când apar ei. Da, îmbătrânim. Dar asta nu înseamnă că nu putem face încă lucruri de adolescenți în dormitor și când suntem în intimitatea cuplului.

Mai bagă și pastile pentru potență la nevoie, asta așa să poți să faci față la toate provocările. Cât despre așteptări, mai bine să ți le creezi pe parcurs decât să pleci cu ele de la începutul relației.

Lasă un comentariu