page title icon Top aplicații dating pe care le poți folosi în 2024

Salutare! Azi vorbim de aplicații dating. Nu, nu-i vorba despre site-uri de matrimoniale și nici despre alte platforme cel puțin dubioase. Ci de surse sigure unde poți găsi oameni faini.

Există o serie de aplicații care să te ajute să ieși la întâlnire. Să cunoști oameni noi, să faci conversație și să îți mai ieși din zona de confort.

Ce-mi place mie la treaba asta este că nu ești constrâns de nimic. Alegi cu cine vorbești, cât să vorbești și dacă nu-ți convine lași baltă totul. Sau, dacă ți se pare fata super faină, poți s-o chemi în oraș, la o cafea sau chiar la o cină. Și vezi tu de acolo dacă e loc de mai mult sau nu.

Rămâi alături de mine să vedem care sunt cele mai bune soluții pe care le poți folosi direct de pe smartphone-ul tău.

Aplicații dating: cum îți găsesc perechea potrivită?

Aplicații dating: cum îți găsesc perechea potrivită?

Nevoia de a face sex este perfect normală. Mai ales la fetele care abia au câțiva ani de menstruație ( fix atunci când le e lumea mai dragă, sunt mai excitate). 

La noi, la bărbați, e altceva- avem gânduri legate de sex, dimineața și pe parcursul zilei. Practic, este ceva firesc pentru toți oamenii.

De aceea, n-ar trebui să fie o surpriză faptul că tot mai multe persoane aleg să ,,exploreze’’ în mediul online.

Te întrebi cum funcționează aplicațiile de dating? Îți faci un profil și poți vizualiza fotografiile și profilurile oamenilor din orașul tău sau din împrejurimi. Dacă nu îți place cineva, glisezi spre stânga. Dacă îți place, glisezi spre dreapta. Când două persoane se plac reciproc, apare un „match”. Abia atunci pot începe să converseze în aplicație.  Când e vorba de aplicații dating, trebuie spus că acestea sunt folosite nu doar de cei care caută distracție de o seară sau relații fără obligații, ci și de cei care speră să găsească un partener de viață.

Top aplicații dating pe care să începi să le folosești

Te-ai întrebat însă care sunt cele mai populare aplicații de dating pe care le poți folosi în 2024? 

Iată un scurt clasament:

Tinder

Încep cu cea mai cunoscută dintre ele. Sigur ai auzit și tu de ea sau chiar ai un prieten care o folosește.

Tinder e prima aplicație din topul meu. De ce?

Păi, fiind atât de populară, aici găsești cam cei mai mulți utilizatori. Adică, cele mai multe tipe pe care să le vrăjești pe chat.

Te uiți la poze, citești descrieri și dacă-ți place ce vezi, te bagi în seamă. Bine, trebuie să fie și ea de acord. Dar sunt sigur că o să ai un profil de invidiat.

Tinder este folosită de aproximativ 100 milioane de persoane la nivel global, fiind prima alegere în România. 

Dacă ești nou pe Tinder și ai nevoie de sfaturi, cercetările arată că cei mai mulți români folosesc aplicația la începutul săptămânii, între orele 19:00 și 21:00. De asemenea, muzica de pe profilul tău influențează semnificativ numărul de match-uri, așa că alege cu grijă melodii care să te reprezinte.

Aplicația este gratuită, mai puțin versiunea premium.

Bumble

Tinder, cu 530 de milioane de descărcări la nivel global și disponibilă în 190 de țări, este urmată de Bumble ca a doua cea mai populară aplicație dating în acest an, conform site-ului Dating Advice, care oferă sfaturi pentru cupluri. 

Bumble a fost descărcată de 100 de milioane de ori în 150 de țări. Spre deosebire de alte app-uri, Bumble are funcția super swipe care permite utilizatorilor să arate un interes deosebit pentru cineva, trimițându-i o notificare pentru a-i atrage atenția.

Bumble se împarte în trei mari categorii: date pentru relații amoroase, bizz pentru conexiuni profesionale și bff pentru a lega prietenii. Fiecare categorie are scopul său specific, facilitând interacțiuni pe măsura nevoilor tale.

Badoo

Badoo e similar cu Tinder. Doar că, de principiu, aici o să găsești utilizatori ceva mai tineri. Cam prin asta se diferențiază de Tinder, deși nu e o regulă care se respectă tot timpul.

Plus că, o să vezi, găsești mulți dintre utilizatorii Tinder activi și pe Badoo.

Doar că, dacă ești pus pe fapte mari și chiar îți dorești pe cineva în viața ta, nu te rezuma la o singură aplicație de dating. Poate, acolo unde stai tu, sunt mai mulți utilizatori de Badoo și atunci ai mai multe șanse de reușită.

OkCupid

OkCupid e cam ce zice. Adică, se apropie cel mai mult de ideea unui Cupidon care se ocupă de lipeală.

Spre deosebire de alte aplicații dating precum Tinder, atunci când îți faci un cont pe OkCupid o să primești mult mai multe întrebări. 

Adică, bazându-te strict pe interesele tale vei avea mai multe șanse să îți găsești persoana potrivită. Știi și tu, tipa aia cu care ai o conexiune de cum spui primele cuvinte. Mă rog, în cazul nostru, de cum tastezi primele cuvinte pe chat.

Care e următorul pas după aplicații dating?

Care e următorul pas după aplicații dating?

Ăsta-i topul meu de aplicații dating pe care să le folosești. Le recomand pentru că le-am încercat și pentru că am avut experiențe faine cu ele. 

Chiar nu sunt înșelătoare și chiar fac exact ceea ce zic: recomandă persoane din apropierea ta cu care ai șanse să te potrivești.

Acum, dacă urmează să ieși și la o întâlnire și nu ai mai făcut asta de mult timp, poate nu ar fi o idee rea să iei cu tine și pastile potență. Nu știi niciodată cum ajungi să dormi în deplasare și e bine să te scapi de un stres în plus.

Sunt mulți bărbați cărora nu li se scoală de la emoții, însă treaba asta are o soluție. Eu am folosit, spre exemplu Pops, despre care am o părere foarte bună! Este un supliment natural care îți oferă un boost de încredere în propriile forțe. Este ușor de administrat și își face treaba în doar 30 de minute după ce l-ai luat.

Hai, spor la vrăjit și să se lase cu o relație măcar de pe una din aceste aplicații dating, așa cum vrei tu!

Lasă un comentariu