page title icon Apilarnil Potent păreri. Drajeuri pentru partide reușite

Astăzi vorbim despre Apilarnil Potent, ce sunt aceste drajeuri și care sunt opiniile pe care le împărtășesc consumatorii pe net.

Despre stimulent, producătorii spun că este dedicat bărbaților care se confruntă cu ejacularea precoce și inabilitatea de a obține sau a menține o erecție suficient de îndelungată. Produsul se adresează bărbaților care se confruntă cu aceste tulburări de dinamică sexuală din cauza tulburărilor psihice. 

Hai să aflăm mai multe pe tema „Apilarnil Potent păreri de la utilizatori”, că și pe mine m-a făcut curios acest remediu.

Ce este Apilarnil Potent?

Ce este Apilarnil Potent

Apilarnil Potent, creat de Biofarm SA, este un produs românesc menit să sprijine funcțiile sexuale ale bărbaților.

Conform producătorilor, vorbim despre un biostimulator al funcției sexuale masculine care ajută la menținerea unui tonus ridicat al organismului.

Cutia a 40 de drajeuri se consumă sub formă de tratament, însă numai în baza recomandării medicului în afecțiuni medicale cum ar fi disfuncția erectilă.

Produsul se administrează într-un mod asemănător altor stimulente cu compoziție complexă, adică un comprimat de trei ori pe zi. Durata tratamentului este de 7-10 zile, urmată de o perioadă de pauză de 5-6 zile. 

Unii bărbați zic că există și varianta de a lua 1-2 comprimate de până la patru ori pe zi, în prima săptămână, apoi e recomandat să se administreze 1-2 comprimate pe zi timp de o lună. 

Așadar, modalitatea de administrare depinde de organismul fiecărui individ în parte, dar și de recomandările medicului specialist.

Apilarnil Potent păreri de pe net

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
 • potență – bărbații spun că își face treaba din a doua săptămână de administrare. Însă, rezultatele se văd din ce în ce mai puțin începând cu a treia săptămână. Mă gândesc că e posibil ca organismul să nu reacționeze atât de bine la administrarea a câte 2 comprimate pe zi timp de o lună. Poate e prea puțin față de prima săptămână… 
 • întârzierea ejaculării – pe partea asta, produsul e relativ bun. Ajută la întârzierea ejaculării și îți dă încredere în forțele proprii. Consumatorii par să fie foarte mulțumiți, însă totul depinde de starea de spirit și controlul asupra ejaculării pe care ei îl aveau înainte de a lua produsul.
 • ușurința utilizării – aici am dat doar o stea fiindcă cei mai mulți dintre bărbați spun că ai totuși nevoie de un plan de tratament. De asemenea, având în vedere că drajeurile nu se mestecă sau zdrobesc, ai nevoie de suficientă apă să le înghiți. 

Am cules aceste opinii de pe bloguri, în mare parte, de la bărbați care au testat produsul și au scris în detaliu. Eu, personal, nu l-am testat, pentru că în magazinele online unde am găsit produsul, nu mai era în stoc. Am întrebat și la farmaciile unde merg de obicei și mi-au spus că nu au și nu știu când vor aduce.

Apilarnil Potent păreri pe forumuri

Pentru a avea mai multe perspective, m-am orientat către grupurile de pe social media, Reddit și blogurile dedicate performanțelor sexuale masculine. Aici am găsit nu doar opiniile autorilor, ci și feedback-ul consumatorilor.

Am văzut că părerile exprimate pe forumuri de către cei care le-au testat sunt asemănătoare. Oamenii par satisfăcuți de rezultate, dar sunt de părere că e loc de mai bine.

Din nefericire, am descoperit că există forme comune de îngrijorare. Stimulentele care au în compoziție substanțe complexe pot fi destul de îngrijorătoare.

Din cauza ingredientelor precum glicerofosfatul de calciu, acidul folic și alți precursori hormonali de tip androgen, drajeurile pot cauza bufeuri de căldură, pot crește nivelul de calciu din sânge și pot afecta probele hepatice. 

De asemenea, consumatorii au descoperit că acestea cauzează insomnii și favorizează retenția de sare din organism.

Contraindicații Apilarnil Potent

Acest produs trebuie utilizat cu grijă, în special în anumite situații. Este contraindicat pentru bărbații ce suferă de:

 • insuficiență hepatică;
 • anemie;
 • insuficiență renală;
 • afecțiuni cardiovasculare;
 • hiperfuncție corticosuprarenală.

În plus, nu este recomandat bărbaților cu vârsta peste 60 de ani sau celor cu hipertrofie de prostată.

Apilarnil Potent: scurtă privire pe prospect

Apilarnil Potent scurtă privire pe prospect

Recomandarea generală – conform prospect-  este de a lua un comprimat de trei ori pe zi, pentru o cură de 7-10 zile, urmată de o pauză de 5-6 zile înainte de continuarea administrării. Se pot administra și câte patru comprimate pe zi timp de o săptămână, dar doza trebuie apoi redusă la 1-2 comprimate pe zi, timp de o lună.

Totodată, îți reamintesc că tratamentul se face personalizat de către medic pentru fiecare pacient în parte.

Înainte de a începe tratamentul, este indicat să se studieze cu atenție prospectul Apilarnil Potent. Cere consultul unui medic specialist, având în vedere compoziția sa bogată în aminoacizi, precursori hormonali și substanțe nutritive.

Totodată, drajeurile conțin vitamine precum vitaminele PP, B2, A dar și săruri minerale cum a fi calciu, fosfor, mangan, fier, potasiu, magneziu și cupru.

Iată, care sunt celelalte ingrediente din compoziția suplimentului Apilarnil Potent:

 • extract de țelină 90 mg – recunoscut pentru eficacitatea sa în reducerea tensiunii arteriale și ameliorarea simptomelor asociate impotenței sau infertilității;
 • acid folic 0.06 mg – susține sistemul nervos, prevenind anxietatea și depresia, și întărește sistemul imunitar;
 • glicerofosfat de calciu 90 mg;
 • pulbere liofilizată 50 mg – cu proprietăți biostimulante și capacitatea de a spori nivelul de energie în organism.

Apilarnil Potent: preț și de unde cumperi

Se poate achiziționa din farmacii fizice sau online, din magazine de specialitate. Se eliberează fără rețetă medicală.

Prețul produsului este destul de variat, depinde de distribuitor. Îl poți găsi fie la 18 RON, fie la 25, pentru cutia de 30 comprimate.

Drajeurile Apilarnil Forte: sunt sau nu potrivite pentru partide reușite?

Drajeurile Apilarnil Forte sunt sau nu potrivite pentru reușita partidelor

Mereu am fost de părere că bărbații trec prin diferite experiențe când vine vorba de administrarea stimulentelor pentru potență. Cred că, de cele mai multe ori, opiniile lor diferă: de la entuziasmul începătorului, la scepticismul îngrijorător.

Însă, un lucru e cert. Bărbații preferă să consume altceva în detrimentul Apilarnil Forte. Ba nu sunt convinși de felul de administrare, ba s-au confruntat cu reacții adverse care nu apăreau pe prospect.

Din fericire, cei mai mulți dintre ei au ajuns să se orienteze către stimulente care au în componență plante afrodiziace. Acestea nu doar că îi ajută să atingă performanțe sexuale, dar contribuie și la redobândirea încrederii în sine.

Din punctul meu de vedere, suplimentele naturale 100% sunt o soluție non-invazivă care livrează nutrienții potriviți către sistemul cardiovascular, respectiv către organele aparatului reproducător.

Ca să vezi că am intenții serioase, am și scris un material cu cele mai bune pastile potență.

Fie că vorbim de pastile, spray-uri sau chiar miere pentru potență, suplimentele naturale sunt practic ca un adjuvant al corpului masculin. Vin și completează aportul necesar de vitamine și nutrienți care duc la o viață sexuală împlinită.

Sper că ți-am fost de ajutor!

Lasă un comentariu