page title icon Am ejaculat prea repede. Dar am continuat cu o soluție super simplă

Ești și tu unul dintre bărbații care termină prea repede? Hai să-ți povestesc cum m-am descurcat eu o dată când am ejaculat prea repede, ca să-mi satisfac partenera și să continuăm până la orgasm.

De atâtea ori am auzit-o p-asta încât mi s-a acrit. Și ce dacă, frate, ai ejaculat prea repede? Nu e capăt de țară, nici capăt de lume, poate doar dacă femeia reacționează într-un mod care te face să te îndoiești de tine. Adică te lucrează la sentiment, gen.

Eu, unul, am ejaculat prea repede de atât de multe ori încât le-am pierdut șirul. Și asta nu înseamnă că nu sunt un Jose Armando în pat, nu degeaba femeile-mi zic Dan Juan. Faza e că mi-am dat seama de ce mi se întâmpla să controlez ejacularea precoce mai greu, iar apoi deși continuam simțeam că mi se culcă în timpul sexului. E normal, are nevoie ăla micu de o recuperare, mă-nțelegi.

Am ejaculat prea repede: nu e capăt de țară!

Nu știu cum altfel să-ți zic că e totul ok, că să stai liniștit, tuturor ni se întâmplă. La început eram și eu agitat și mă miram de ce mi se întâmplă tocmai mie. Citisem când aveam 20 și ceva de ani despre asta, însă credeam că doar ăia cu probleme cu potența sunt victimele ejaculării precoce.

De fapt, nu e vorba de probleme direct legate de potență, ci mai degrabă de probleme psihologice legate de potență. Și treaba asta înseamnă că, de fapt, cauza nu e una fizică, ci emoțională. Și de fapt eu de asta sufeream: de anxietate, de fiecare dată când făceam sex.

Nu degeaba ejacularea precoce m-a deranjat ani la rând, când aveam 18, 20, 25 de ani, iar după 30 parcă și uitasem de problemă. E chestia de experiență, de a fi stăpân pe situație și mai ales pe emoțiile tale. Am învățat din mers cum stă treaba asta cu bărbăția și am ajuns să mă descurc, chiar și atunci când nu mi s-a sculat.

De ce ejaculam prea repede în tinerețe?

Motivul numărul #1 era faptul că aveam emoții cu partenere noi. E normal să ai multe relații, ca bărbat, în tinerețile tale, până îți găsești acea femeie care să-ți pună capac și inelul pe deget. Dar până atunci, experimentezi cu diferite gagici, iar fiecare deși are aceeași „intrare” între picioare, e super diferită din punct de vedere al caracterului.

De multe ori, făceam sex pe nepusă masă. Ba nu aveam la mine chiloții norocoși, ba eram amețit după băutură la un chef, ba eram într-un loc nou, de exemplu prima oară în apartamentul ei. Și de cele mai multe ori, nu eram pregătit emoțional pentru sex. Mă lua prin surprindere și, cum începea, se și termina. Adică rapid.

Îți spun cu mâna pe roșu: prima dată cu o femeie nouă, nu reușeam să-mi controlez ejacularea mai mult de 5 minute. Și eram super atras, cred că eram prea excitat de la început, la simpla idee că mai adăugam un trofeu pe șemineul ego-ului meu. Adică le povesteam băieților că, bă, „am f****-o și pe aia”. Și uite-așa, nu stăteam eu să mă gândesc la exerciții de respirație, nici la încordarea mușchilor pelvieni sau alte teorii despre care am scris pe blog. Că una e teoria și alta e practica.

Ce am făcut când am ejaculat prea repede

Odată ce am conștientizat motivul pentru care ejaculam prea repede, adică pe la 25 și ceva de ani, am început să iau măsuri. Cum aveam o parteneră nouă de sex, știam ce o să se întâmple. Și, parcă, dintr-odată, asta m-a ajutat. Nu cu mult, dar am reușit să-mi prelungesc durata primei partide, cu încă 5 minute. Așadar, rezistam undeva la 10 minute din prima, deja prinsesem experiență.

Știam deja ce le stimulează pe femei. Scopul meu era să o aduc pe ea la orgasm înainte să ajung eu. Și cum am reușit să fac asta?

  • am prelungit preludiul. Nimic nu le excită mai tare pe femei decât să se simtă dorite, iubite, în siguranță. Așa că mi-am folosit toate tehnicile de sărut, de atingere, de mângâieri, din dotare, ca să le creez plăcere înainte de penetrare. Nu m-am mai grăbit ca haplea la p***ă, ci am avut răbdare, deși penisul meu nu prea avea.
  • nu am acceptat sex oral înainte de prima penetrare, nici masturbare. Mă înnebunește când o gagică începe cu sex oral, nu-mi pot controla ejacularea. Sau când începe să mă masturbeze, o las puțin, cel mult un minut, că apoi știu că nu pot să rezist și pierd tot. Ea crede că mă stimulează, când de fapt mă face să mă termin în mâna ei prea repede. Am pățit-o de câteva ori.
  • am acceptat în schimb să fac eu sex oral primul. Așa m-am specializat și am început să fac sex oral femeilor ca un expert.
  • când începeam sexul, și simțeam că mă apropii de ejaculare, mă opream. Îi ziceam să schimbăm poziția, apoi mai trăgeam de timp și îi furam câte un sărut. Mai îmi foloseam și mâinile să o stimulez înainte de penetrare, tocmai ca să stau puțin pe uscat.

Și, uite-așa, m-am specializat în amânarea ejaculării. Însă, uneori nu era de ajuns. Și tot mi s-a mai întâmplat, tot am ejaculat prea repede.

Uite un truc, din experiența mea. De regulă, când ești cu o parteneră nouă, folosești prezervativ. Eu, unul, mereu îmi puneam. Și aplicam tehnicile de mai sus, ca să-mi țin penisul cât mai mult timp ferm. Însă, cum ejaculam în prezervativ, nu mă dădeam de gol că am avut orgasm. De multe ori, fata nu-și dădea seama, mai ales că încă aveam, câteva minute, penisul erect după ejaculare.

Atunci mă gândeam la toate chestiile porno posibile, la cât de sexy e gagica asta cu care mi-o pun și la cât de mișto e senzația. Și o vedeam că, ea cum mă simțea dedicat și pe felie, se apropia de orgasm. Așa că, am continuat după ce am ejaculat prea repede, mărind viteza de penetrare. M-am ambiționat să trag de mine cât puteam, scopul final fiind orgasmul ei.

Și, ghici ce? Cum vedeam că ajunge la orgasm, măream viteza, pentru că simțeam că mi se scurge și mie timpul până când penisul începea să se lase. Și dădeam, dădeam, dădeam, ea fiind super excitată nu-și dădea seama că eu terminasem. Și până când, reușeam. Rata mea de succes era de peste 70%.

Până la primul orgasm e mai greu

Nu m-am gândit vreodată cât de greu poate fi să aduci o femeie la orgasm. Pur și simplu, credeam că nu sunt eu bun, până am citit un studiu. Cică femeilor le ia cam 20 de minute să ajungă la (primul) orgasm. Bărbaților cam 7 minute. Deci e o chestiune de sincronizare! Aha, deci asta e!

Până la urmă, tot ce trebuia eu să fac, misiunea mea, era să-mi prelungesc naibii durata actului sexual, să ajungă la 20 de minute. Cu experiență am ajuns la 10, dar cu greu, pe cale naturală, ajungeam (din prima) la 20.

Însă, odată ce treceam cu fiecare gagică, prima oară, de bariera primului orgasm, o duceam mult și bine. Trebuia doar să-mi acorde ea o simplă șansă, o afurisită de a doua șansă, ca să mai facem sex o dată. Dar, dacă eram bun din prima, îmi dădea. Dacă nu, îmi zicea să ne culcăm sau să facem altceva. Se vedea pe ea că era nesatisfăcută și credea că dacă mai încercăm o dată și pățesc la fel, rămâne și mai nesatisfăcută.

Secretul este să îți înveți partenera, ce o stimulează, și să faci sex de mai multe ori cu ea. În timp, vei vedea că veți ajunge să vă sincronizați când faceți sex. Însă, ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă, aceea de a intra în monotonie când faceți sex.

Abia după 36 de ani, când eram deja căsătorit și obișnuit cu aceeași femeie, am început să caut cele mai bune pastile potență în farmacii. Și mai întâi am dat de Maraton Forte, apoi de Tianli, Natural Potent și multe altele. Am fost mulțumit și nu prea. Așa că am căutat eu ceva mai bun decât Maraton Forte și am dat de uPotent, care a fost singurul stimulent pentru potență care m-a ajutat la greu, adică după ce am împlinit 40 de ani, respectiv aproape 10 ani de căsnicie.

Acum sunt fericit în pat, nevastă-mea la fel, iar toate experiențele din trecut când am ejaculat prea repede au rămas doar atât, niște experiențe.

Lasă un comentariu