page title icon Masculin Potent păreri. Ce scrie pe prospect, ce nu scrie

Unul din cele mai frecvente motive pentru care disfuncțiile erectile apar mai repede este stresul. Așa că mulți bărbați recurg la un tratament naturist pentru impotența psihică, ce poate fi de mai multe feluri. De-asta vorbim astăzi despre Masculin Potent păreri, de la Alevia. Să vedem dacă ajută și dacă e bun pentru noi.

Cu siguranță ai auzit de Alevia, compania românească din domeniul farmaceutic, ce produce o gamă largă de suplimente naturiste din ingrediente naturale. Ei bine, orice companie din domeniu, în zilele noastre, are în portofoliu cel puțin un produs pentru potență masculină. Ca să avem de unde alege, respectiv să avem despre ce scrie pe aici pe blog.

Ce este Masculin Potent?

Ce este Masculin Potent?

Acest produs este un supliment alimentar destinat bărbaților care au nevoie de stimularea naturală a potenței și creșterea performanțelor sexuale. Este produs în România de firma Alevia, și disponibil la flacon cu 30 comprimate.

Ca mod de administrare, se ia sub formă de tratament, câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil pe stomacul gol. Doza maximă este de două comprimate pe zi, prin urmare un flacon de ține 15 zile. Ca să simți ceva, conform Masculin Potent păreri citite pe forumuri și în alte locuri, ar trebui să iei minim o lună, deci să iei două flacoane din start. Totul depinde, însă, de la bărbat la bărbat.

Beneficii:

 • Susține fertilitatea (datorită Extractului de Macă din compoziție),
 • Susține sănătatea fizică și mentală (Ginseng Siberian, Maca),
 • Menține tensiunea arterială în parametri optimi (Ginseng Siberian),
 • Susține performanța cognitivă și mentală (Ginseng Siberian),
 • Este adjuvant în caz de libido scăzut, infertilitate și impotență.

Alevia Masculin Potent păreri forumuri

Pe site-uri ale distribuitorilor, descrierea acestui produs susține că este indicat pentru disfuncții erectile și ejaculare precoce, cât și erecții sigure sau de durată. Însă, sunt puține recenzii din câte am găsit eu, care susțin că a avut efect vizibil în acest sens.

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
 • Potență: conform celor mai multe păreri Masculin Potent, produsul este recomandat pentru sănătate, energie și stare de bine, însă bărbații în general nu au simțit o îmbunătățire a erecției. Cred că senzația de „putere , forță și virilitate” sunt efecte generale ale ingredientelor din compoziție. Însă cuplurile cu probleme în dormitor, cel mai probabil au nevoie de un stimulent pentru potență mai puternic.
 • Întârzierea ejaculării: ingredientele principale, Maca și Ginseng-Siberian, sunt foarte bune pentru sănătate, însă nu pot preveni sau trata ejacularea precoce. Desigur, obținând mai multă vitalitate și forță, există șansa să fii mai energic în timpul sexului, să crească libidoul, ceea ce poate duce la o erecție mai fermă, respectiv partide de sex prelungite. Însă, acest lucru este indirect, prin urmare nu putem acorda aici mai mult de 2 stele.
 • Ușurința utilizării: cred că depinde de fiecare ce înseamnă pentru el ușor. Pentru mine, personal, înseamnă să iau un supliment fără un plan. Adică, fie se ia ca pastila Pops, cu apă cu 30 minute înainte de sex, fie se ia ca Durani pentru potență, două pe zi, oricând vrei tu, și efectul e cumulativ, asta înseamnă pentru mine fără un plan. Însă, dacă trebuie să țin cont de ore, de mese, atunci înseamnă că trebuie să țin cont totuși de un plan. Însă, nu este un lucru deranjant, atât timp cât produsul își face treaba.

Desigur, despre Masculin Potent păreri negative nu sunt atât de multe, pentru că depinde foarte mult ce așteptări are fiecare când îl ia. Cred că depinde și de metabolism, de modul în care iei produsul conform indicațiilor de pe prospect.

Are reacții adverse?

Are reacții adverse?

Conform prospect, cât timp nu ai intoleranță la lactoză sau alergie la vreunul din ingrediente, nu are de ce să îți facă rău. Nu sunt reacții adverse asociate cu acest supliment alimentar.

Așadar, nu afectează starea de sănătate, cât timp respecți aceste contraindicații:

 • celor care suferă de afecțiuni cardiace, afecțiuni renale, neurologice sau psihice severe nu le este recomandat produsul,
 • produsul e destinat celor cu vârste cuprinse între 18-60 de ani,
 • persoanelor intolerante la lactoză nu le este recomandat,
 • sportivilor le este interzis.

Masculin Potent păreri: o scurtă privire pe prospect

Prospectul Masculin Potent nu este atât de lung, ca la orice supliment alimentar. Însă, lista completă de ingrediente este:

 • Extract apos uscat 2:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din rădăcini de Maca (Lepidium meyenii),
 • extract hidroalcoolic 8:1 (maltodextrină) din rădăcini de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) standardizat 0,4%
  eleutherozide,
 • celuloză microcristalină (agent de încărcare),
 • lactoză monohidrat (agent de încărcare),
 • polivinilpolipirolidonă (stabilizator),
 • talc (agent antiaglomerant),
 • săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali (agent antiaglomerant).

Am dat copiere direct de pe etichetă, ca să nu greșesc vreo literă. 🙂 Așadar, principalele ingrediente active sunt extractul de Maca și de Ginseng-siberian, ingrediente foarte bune de altfel pentru sănătate, sistemul circulator, cognitiv, inclusiv pentru fertilitate. Însă, nu sunt suficiente pentru a putea susține funcția erectilă, în special în cazul disfuncțiilor.

Notă importantă: în căutările mele despre Alevia Masculin Potent păreri și prospect, am găsit pe diferite site-uri în descriere că are și alte ingrediente, care nu sunt menționate pe prospectul oficial (de exemplu, tribulus terrestris, polygonum multiflorum sau tongkat ali. Nu sunt un expert, însă posibil că a existat în trecut o versiune cu o compoziție diferită. Sfatul meu e să cauți mereu pe site-ul producătorului – Alevia în acest caz. Este posibil ca pe alte site-uri, să nu fie actualizat prospectul.

Alevia Masculin Potent păreri și alte informații utile

Despre Masculin Potent păreri online vei găsi predominant informații obiective, așa cum scriu și eu aici. Nu putem spune că este un ajutor de nădejde când suferi de impotență, însă cred că poate fi un adjuvant binevenit când vrei să-ți îmbunătățești performanțele.

Cu alte cuvinte, când ești tânăr și în putere, poți lua ca supliment alimentar, alături de o viață sănătoasă, bineînțeles. Când ești ca mine, trecut de prima tinerețe, ajuns la a doua, hehe, mai bine recomand un întăritor, dacă n-ai desigur probleme cardiace sau de sănătate.

Produsul nu este recomandat cu alcool, la fel cum niciun supliment alimentar pentru potență nu este. Însă, de data aceasta scrie chiar pe etichetă – „A se evita consumul de alcool şi de alte stimulente înainte sau în timpul utilizării produsului“. De aici înțeleg că dacă vrei să iei timp de o lună, evită alcoolul.

Eu zic că nu e greu, dar depinde ce stil de viață ai.

Preț Masculin Potent și înlocuitor

Cred că alegerea suplimentului potrivit depinde de fiecare. Nu pot spune că produsul X e mai bun decât produsul Y, cel puțin nu fără să fiu acuzat că fac reclamă.

Așadar, o cutie cu un flacon cu 30 capsule de Masculin Potent costă 66,59 lei, preț la producător. Totuși, poți găsi mai ieftin – de exemplu la Farmacia Tei, cu 49 lei aceeași cantitate.

Dacă totuși vrei o alternativă pentru potența ta, vrei ceva poate mai tare sau despre care poți găsi mai multe păreri și detalii pe net, vezi topul meu cu cele mai bune pastile potență. Eu sper să te ajute!

Lasă un comentariu