page title icon Când să iei pastile pentru potență

Eu iau pastile pentru potență. Și suplimente pentru potență maximă. Îți pot spune că sunt foarte mulțumit de alegerea mea.

Dar, că eu iau asta nu înseamnă că toți bărbații trebuie să o facă. E o alegere personală și depinde de mai mulți factori. Administrarea pastilelor, medicamentelor sau suplimentelor pentru potență se face în mod asumat. Și în urma unor motive destul de clare.

Și chiar nu e vorba doar despre probleme cu potența. Despre impotență sau ejaculare precoce. Este despre toate acestea, dar și despre alte lucruri. Eu zic că experiența mea te poate ajuta să îți dai seama dacă vrei sau nu să le administrezi și tu.

De ce iau eu suplimente pentru potență

Am pățit să nu mi se scoale înainte de sex. Să îmi moară la intrare. Am pățit și să se înmoaie în timp ce fac sex. Și, s-a întâmplat să ejaculez mult prea repede. Dar, am înțeles că toate se pot întâmpla în mod normal. Că nu e nimic rău la mine. Nu-s bolnav și nu am probleme cu impotența.

Doar că nu-s nici actor de filme porno. Sunt un bărbat normal și fac sex ca unul. Și pot fi obosit, stresat sau chiar pot să nu am chef de sex. Ei bine, tot ce se întâmplă cu mine și în jurul meu îmi influențează erecția și potența maximă.

Așa că, atunci când simt că am nevoie de un ajutor, iau pastile, suplimente sau medicamente pentru potență.

Le iau ca să uit de frica de eșec. Să pot să mă bucur de fata cu care sunt fără să ejaculez prea devreme. Și le iau pentru a-i oferi și ei plăcere și orgasme multiple.

Nu iau pastile pentru potență de fiecare dată când fac sex. Doar uneori. Atunci când vreau să îmi condimentez viața sexuală în cuplu.

Când să iei pastile de potență

Așadar, dacă și tu vrei să f**i liniștit, ia pastile pentru potență. Poate urmează să faci sex pentru prima dată cu o fată nouă. Și vrei să o impresionezi.

Ori, ai avut o experiență neplăcută cu ejacularea prematură. Și vrei să depășești momentul.

Desigur, poate ai probleme cu impotența. Ți se scoală mai greu, erecția durează mai puțin. Din nou, nu ești bolnav, ești om normal. Așa funcționăm. Bine că avem suplimente pentru potență maximă care să ne ajute.

Eu zic să ne bucurăm de sex indiferent de vârstă. Să trăim fericiți și să oferim fericire și femeilor din viața noastră. Un fel de pace în lume, așa ca la discursul de miss univers.

Când să nu iei medicamente pentru potență

Nu este bine să iei medicamente pentru potență dacă ești alergic la ingrediente. Sau dacă vorbim de pastile pentru potență cu reacții adverse nasoale.

Administrează suplimente pentru potență naturale, care nu-ți fac rău. Asta e important. Citește păreri despre pastile de potență înainte de a le lua.

Citește și articolul despre consumul de pastile de potență cu alcool. O să te lămurească dacă ești în situația asta.

Apoi, nu le lua dacă ai o boală cronică. Dacă te știi cu probleme cu tensiunea și cu inima. În aceste cazuri, înainte de a cumpăra suplimente, pastile sau medicamente, consultă-ți medicul curant.

Sau mergi la urolog. El este doctorul care se ocupă cu potență, ejacularea prematură sau cu erecția la bărbați.

Lasă un comentariu